Klasse
9E Imperial stout
Brygget
9. november 2016
Flasket
15. desember 2016
Alkoholstyrke
9,3%
Farve (EBC)
80
OG/FG
1,101 / 1,030
Bitterhet (IBU)
50,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
15,5l
Mengde ferdig øl
13,5l
Gjærbare ingredienser

Malt
Sukker til annengangsgjæring på flaske

Humle og krydder

Magnum
Saaz

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket i 60 min i 64 - 66 gr C

Gjærtype

Safale US 05

Gjærmengde

11,5 gr

Informasjon om gjæring

Lett syrnet med melkesyrebakterier fra Biola i ett døgn.
Deretter kokt med humle.
Gjæret i romtemperatur ca 20 - 22 grader

Kommentarer


[BBcode]