Klasse
12B Belgisk frukt lambic
Brygget
10. juli 2018
Flasket
19. juli 2019
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1042 / 1000
Bitterhet (IBU)
20,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
35,0l
Mengde ferdig øl
32,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsenmalt 4 kg
Hvetemalt 2 kg
Flaket hvete 0,7 kg

Humle og krydder

Hersbrucher 2,3% 65 gr fra 2014

Andre ingredienser

200 gr kirsebær pr. Liter vørter

Meskeinformasjon

Mesker på 69 grader i 60 min, skyller på 78, koker i 90 min.

Gjærtype

Wlp 400, dregs

Gjærmengde

1,8 l starter

Informasjon om gjæring

Primærgjæring 1 uke, sekundær på eikefat med dregs fra cantillon og Lindheim. 2 mnd på eikefat. Deretter på Pet ballong tilsetter frukt, står 6 mnd.

Kommentarer


[BBcode]