Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
6. september 2019
Flasket
2. oktober 2019
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1075 / 1007
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
28,0l
Gjærbare ingredienser

Belgisk pils malt
Torrified hvete
Invert sukker

Humle og krydder

Premiant og Warrior i bitter
Styrian Golding og Hersbrucker til smak

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

55° - 20min
63° - 35min
68° - 20min
Skyll på 73°

Gjærtype

WLP500 Trappist Ale

Gjærmengde

2pk på 2,5L starter

Informasjon om gjæring

Pitch på 21°, satt til gjæring på 18°. Holdt 18° i en uke før temp ble hevet til 19° til ferdig utgjæret. sukker tilsatt i 2 omganger i første del av gjæring. ( derfor høyere volum på ferdig øl kontra vørter)

Brukte ren O2 ved pitch (90sek)

Kommentarer


[BBcode]