Klasse
1F Norsk pilsner butikk-klasse
Brygget
27. desember 2019
Flasket
8. februar 2020
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
7,7
OG/FG
1048 / 1011
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt: 3600 g
Lys munich: 800 g
Spitzmalt: 200 g
Syremalt: 150 g

Humle og krydder

Magnum: 12 g @ 60 min
Mittelfrüh: 10 g @ 15 min
Mittelfrüh: 10 g @ 5 min

Andre ingredienser

Klorid og kalsium

Meskeinformasjon

64 C i 60 min
72 C i 30 min

Gjærtype

WLP850

Gjærmengde

Slurry 4 dl

Informasjon om gjæring

18 døgn på 10 C
3 døgn på 15 C

Kommentarer


[BBcode]