Klasse
8D Porter
Brygget
14. januar 2019
Flasket
19. januar 2019
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
70
OG/FG
1,062 / 1,020
Bitterhet (IBU)
60,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,5l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale malt, Crystal malt, Flaked Oats, Wheat malt, Roasted barley, Dark Chocolate malt.

Humle og krydder

Northern Brewser, Fuggles

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket på ca 68C i 60 min, sirkulerer, skyller med 80 grader.

Gjærtype

Tørket kveik #14

Gjærmengde

1 t-skje

Informasjon om gjæring

4 dager på 37 grader, 1 dag på 10 grader

Kommentarer


[BBcode]