Klasse
9E Imperial stout
Brygget
3. mars 2019
Flasket
15. mars 2019
Alkoholstyrke
10,3%
Farve (EBC)
74
OG/FG
1105 / 1028
Bitterhet (IBU)
50,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

3,00 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) Grain 1 27,8 %
3,00 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) Grain 2 27,8 %
1,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 3 9,3 %
0,50 kg Caramunich Malt (110,3 EBC) Grain 4 4,6 %
0,30 kg Barley, Flaked (3,3 EBC) Grain 5 2,8 %
0,20 kg Carafa III (1034,3 EBC) Grain 6 1,9 %
0,20 kg Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 7 1,9 %
0,20 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 8 1,9 %
0,20 kg Rye, Flaked (3,9 EBC) Grain 9 1,9 %
2,20 kg Amber Dry Extract (24,6 EBC) Dry Extract 10 20,4 %

Humle og krydder

50,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 60,0 min Hop 11 33,9 IBUs
50,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 15,0 min Hop 12 16,8 IBUs

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Name

Description

Step Temperature

Step Time

Protein Rest Add 22,43 l of water at 54,0 C 50,0 C 15 min
Saccharification Heat to 64,0 C over 15 min 64,0 C 60 min
Mash Out Heat to 76,0 C over 10 min 76,0 C 10 min

Gjærtype

Ebbegarden (kveik)

Gjærmengde

En dæsj

Informasjon om gjæring

33grader

Kommentarer


[BBcode]