Klasse
10D Saison
Brygget
17. september 2018
Flasket
None
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1057 / 1009
Bitterhet (IBU)
32,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 7 EBC 5000 g
Flaked Corn 1 EBC 1500 g
Wheat Malt 3 EBC 250 g

Humle og krydder

Hopshot til 18 IBU
Amarillo 8.7 % 150 g 3 min
Amarillo 8.7 % 20 g Dry Hop

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mash step 63 °C 50 min
Mash step 68 °C 25 min
Mash step 73 °C 15 min
Mash out 78 °C 5 min

Gjærtype

WLP670 American Farm

Gjærmengde

4 liter starter

Informasjon om gjæring

4 dager på 19 grader. Resten på 21

Kommentarer


[BBcode]