Klasse
2G Klassisk røykøl
Brygget
7. desember 2017
Flasket
10. januar 2018
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1070 / 1015
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Smoked Malt 10 EBC 3600 g
Pilsner Malt 3 EBC 11000 g
Black Malt 1220 EBC 300 g

Humle og krydder

HopShot 61.1 % 10 g 60 min
Saaz 2.9 % 50 g 15 min
Kazbek 6.4 % 50 g 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Første dekoksjon. Hovedmesk på 40. Uttrekk 1/3 Mes 40 °C 50 min
Andre dekoksjon. Hovedmesk på 50. Uttrekk 1/3 Mesk 50 °C 50 min
Tredje dekoksjon. Hovedmesk på 66. Uttrekk 1/3, ut 66 °C 30 min
Utmesk. Temp nåes ved at kokende vørter fra tredj 78 °C 5 min

Gjærtype

SafLager W-34/70

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Fermentation SafLager W-34/70 9 °C 14 days
Fermentation No yeast added 18 °C 7 days

Kommentarer


[BBcode]