Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
19. november 2019
Flasket
17. februar 2020
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
13,7
OG/FG
1052 / 1010
Bitterhet (IBU)
43,2 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
32,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

5,00 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC)
0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC)
0,50 kg Munich Malt (17,7 EBC)
0,30 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC)

Humle og krydder

65,00 g Mosaic [11,10 %] - Boil 15,0 min
50,00 g Nelson [12,00 %] - Boil 5,0 min
40,00 g Nelson [12,00 %] - Boil 0,0 min

30,00 g Nelson[12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days
30,00 g Nelson[12,00 %] - Dry Hop 5,0 Days

Andre ingredienser

2,8 pkg Safale American (DCL/Fermentis #US-05) [50,28 ml] Yeast 8 - -

Meskeinformasjon

66°C i 60 min

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

18 °C i 14 dager før coldcrash og overføring til fat

Kommentarer


[BBcode]