Klasse
6E New England IPA
Brygget
9. mai 2021
Flasket
14. mai 2021
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1,067 / 1,014
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

2.215 kg Marris Otter Pale Malt
2.215 kg ireks pilsner malt
0.785 kg flaket hvete
0.785 kg hvete malt , lys

Humle og krydder

60 min - 15g Magnum 13.3%

Hopstand 70 grader 20 min - 100 gram mosaic 13%

Dry hop dag 1 - 50 gram Citra 12.7%

Dry Hop dag 3 - 150 gram Citra 12.7%

Dry Hop dag 3 - 50 gram Mosaic 13%

Andre ingredienser

1 gram aromazyme
2.5 gram gjærnæring
6 gram cacl 2 - mesk
3 gram caso 4 - mesk
3 Ml melkesyre - mesk

Meskeinformasjon

68 grader - 90 min
77 grader - 10 min

Gjærtype

Lallemand Voss Kveik

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Gjæret på 35 grader i 2 døgn

Lot temperatur falle fra 35 til 20 grader i 1 døgn.
Siste tørrhumling ble tilsatt på 20 grader.

Cold crashet fra 20 grader til 5 grader de neste 2 døgn

Kommentarer


[BBcode]