Klasse
9E Imperial stout
Brygget
24. januar 2016
Flasket
14. februar 2016
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
90
OG/FG
1090 / 1022
Bitterhet (IBU)
90,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
57,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

12,50 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) Grain 2 54,3 %
4,00 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) Grain 3 17,4 %
2,00 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) Grain 4 8,7 %
1,00 kg Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 5 4,3 %
0,80 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC) Grain 6 3,5 %
0,60 kg Black (Patent) Malt (985,0 EBC) Grain 7 2,6 %
0,60 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 8 2,6 %
0,50 kg Rye, Flaked (Briess) (9,1 EBC)
1,00 kg Milk Sugar (Lactose) (0,0 EBC) Sugar 10 4,3 %

Humle og krydder

150,00 g Simcoe [13,00 %] - Boil 60,0 min Hop 11 79,3 IBUs
50,00 g Aurora [8,25 %] - Boil 15,0 min Hop 12 8,3 IBUs
50,00 g Aurora [8,25 %] - Boil 5,0 min Hop 13 3,3 IBUs

Gravity, Alcohol

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66c i 60min

Gjærtype

Ebbegarden (kveik)

Gjærmengde

En dæsj

Informasjon om gjæring

25 grader

Kommentarer


[BBcode]