Pale Malt, 7-10 EBC, 3000 g
Munich Light Malt, 13-17 EBC, 3000 g
Chocolate Malt, EBC 1100-1250. 200 g
Crystal Malt, EBC 150-175, 300 g
Crystal Malt 2, EBC 200-225, 300 g
Peated Malt, EBC 4, 100 g
Challenger, 8.3 AA, 60 min: 30 g
EKG, 6.8 AA, 15 min, 25 g
EKG, 6.8 AA, 0 min, 20 g
3.5 stk stjerneanis, 15 min
2 ts rålakrispulver, 15 min
2 ts kanel, 15 min
1 ts malt muskat, 15 min
protafloc, 1 stk, 15 min
Gjærnæring, 1 ampulle, 15 min
3.6 g CaCl2 + 3.6 g CaSO4 (mesk)
1.7 g CaCl2 + 1.7 g CaSO4 + 8 g pH 5.2 buffer (skyll)
Dobbelmesk:
Mesk 1 (ca 50 % av malt):
65C i 60 min
Mesk 2: (ca 50% av malt)
65C i 60 min
72C i 10 min
78C i 5 min
WLP013 London Ale
2 pk
2 pk WLP013 i 2 L starter, gjæring på 20C