Klasse
5B Amerikansk brown ale
Brygget
17. januar 2019
Flasket
29. januar 2019
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
66
OG/FG
1,061 / 1,019
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Crisp Maris Otter — Grain — 7.9 EBC
Simpsons Crystal Dark — Grain — 270 EBC
Thomas Fawcett Pale Crystal Malt — Grain — 75 EBC
Thomas Fawcett Amber Malt — Grain — 101 EBC
Gladfield Brown Malt — Grain — 178 EBC
Briess Chocolate — Grain — 690 EBC
Crisp Chocolate — Grain — 1240 EBC

Humle og krydder

Magnum 12% — Boil — 60 min
Tettnang 4.5% — Aroma — 20 min hopstand

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Temperature — 68 °C — 60 min

Gjærtype

Fermentis US-05

Gjærmengde

2 pakker (23g)

Informasjon om gjæring

Gjærskap, 18°C i 2 dager - 20°C i 10 dager

Kommentarer

Første forsøk på Brown Ale


[BBcode]