Klasse
13E Andre tilsetninger
Brygget
5. desember 2018
Flasket
27. desember 2018
Alkoholstyrke
8,2%
Farve (EBC)
100
OG/FG
1090 / 1030
Bitterhet (IBU)
61,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,0l
Mengde ferdig øl
28,0l
Gjærbare ingredienser

Maris otter pale malt
munichmalt
carafa 3
Sjokolademalt
Caramel hvetemalt
Flaket havre
cassonadesukker

Humle og krydder

EKG
Challenger

Andre ingredienser

Tørket chilli
Lakrisrotpulver

Meskeinformasjon

69,5 grader i 60 min
75 grader i 30 min

Gjærtype

Saflager w 34/70

Gjærmengde

500 g slurry

Informasjon om gjæring

Gjæret på 10 grader i7 dager.
Satte temp opp med 1 grader per dag til 20 grader.
gjæret i 22 dager.

Kommentarer

5 gram sukker pr liter til karbonering.


[BBcode]