Klasse
12B Belgisk frukt lambic
Brygget
22. juni 2019
Flasket
22. juni 2020
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
25
OG/FG
50 / 6
Bitterhet (IBU)
0,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
17,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

10% cara pils
30% Hvete
60% pilsnermalt

2L kirsebær pure til 17L lambic

Humle og krydder

Oksydert humle, ca 2g/L

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67C 1h

Gjærtype

Safale T-58

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

En 60/40 miks av 3 og 4 årig lambic med samme oppskrift.
Lambics er etter gjæret tilsatt dregs av kommersielle bryggerier

Kommentarer


[BBcode]