Klasse
9E Imperial stout
Brygget
1. oktober 2018
Flasket
1. november 2018
Alkoholstyrke
12,2%
Farve (EBC)
124
OG/FG
1,128 / 1,035
Bitterhet (IBU)
68,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

7 kg BestMalz Pale Ale 6 EBC
900 g Bairds Caramealt 29.5 EBC
900 g BestMalz Munich Dark 25 EBC
650 g BestMalz Malanoidin 70 EBC
550 g Crisp Chocolate Malt 1000 EBC
470 g Briess Flaked Oates 2.8 EBC
340 g Crisp Roasted Barley 1200 EBC
340 g BestMalz Special X 350 EBC

Humle og krydder

70g Magnum 12.0 % @60

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

mash in @66C, mash @66c for 60 minutes, mashout for 10 minutes ™78C

Gjærtype

Fermentus US-04

Gjærmengde

4 pkg

Informasjon om gjæring

30 days @20C

Kommentarer

Dobbletmesk på Speidel. Basemalt første runde, så spesialmalt runde 2


[BBcode]