17 kg Pale malt
1 kg candi sukker
0,7 kg caramellmalt 40 ebc
0,7 kg caramellmalt 120 ebc
0,6 kg havreflak
60 g simcoe (11,4%) 30 min kok
90 g simcoe (11,4%) 45 min kok
120 g simcoe (11,4%) 120 min kok
220 g cascade (6,7%) 0 min kok
220 g simcoe (11,4%) 0 min kok
Whirlfloc
Gjærnæring
Mesketemp 67 grader 60 min kontinuerlig sirkulasjon med pumpe.
Utmesk 78 grader 10 min.
Us-05
Ca 60 g
Tempkonttolert gjæreskap 18 grader 14 dager
Denne har nok noe mer kullsyre enn hva ølstilen skulle forutsi. Dette er et bevisst valg, da jeg foretrekker Hissiproppen min spudlene ;)
- Forøvrig er øllen en hyllest til min fantastiske kone... ;)