Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
17. februar 2019
Flasket
2. mars 2019
Alkoholstyrke
8,7%
Farve (EBC)
20
OG/FG
86 / 22
Bitterhet (IBU)
105,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
49,0l
Gjærbare ingredienser

17 kg Pale malt
1 kg candi sukker
0,7 kg caramellmalt 40 ebc
0,7 kg caramellmalt 120 ebc
0,6 kg havreflak

Humle og krydder

60 g simcoe (11,4%) 30 min kok
90 g simcoe (11,4%) 45 min kok
120 g simcoe (11,4%) 120 min kok
220 g cascade (6,7%) 0 min kok
220 g simcoe (11,4%) 0 min kok

Andre ingredienser

Whirlfloc
Gjærnæring

Meskeinformasjon

Mesketemp 67 grader 60 min kontinuerlig sirkulasjon med pumpe.
Utmesk 78 grader 10 min.

Gjærtype

Us-05

Gjærmengde

Ca 60 g

Informasjon om gjæring

Tempkonttolert gjæreskap 18 grader 14 dager

Kommentarer

Denne har nok noe mer kullsyre enn hva ølstilen skulle forutsi. Dette er et bevisst valg, da jeg foretrekker Hissiproppen min spudlene ;)

- Forøvrig er øllen en hyllest til min fantastiske kone... ;)


[BBcode]