Klasse
3C Doppelbock
Brygget
8. september 2018
Flasket
7. oktober 2018
Alkoholstyrke
7,8%
Farve (EBC)
54
OG/FG
1080 / 1020
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Münichmalt: 4.4 kg
Pilsnermalt: 4 kg
Crystal (45L): 0.5 kg
Pale chocolate malt: 0.2 kg
Syremalt: 0.1 kg
Black malt: 0.1 kg

Humle og krydder

Magnum, 60 min: 25 g

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader, 60 min
72 grader, 20 min
78 grader, 10 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

600 mrd celler

Informasjon om gjæring

10 grader i 5 uker

Kommentarer


[BBcode]