Klasse
9E Imperial stout
Brygget
9. april 2019
Flasket
25. februar 2020
Alkoholstyrke
10,5%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1,105 / 1,025
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt
Amber Malt
Munich 10L Malt
Bohemian Pilsner Malt
Chocolate Malt
Black Patent Malt
Carafa I
Wheat Malt
Rye Malt
Special B Malt
Caramel/Crystal 80L

Humle og krydder

Magnum

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

kok i 5 timer

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2*4L starter

Informasjon om gjæring

18 grader

Kommentarer

Manglet ingrediensene til Birger Eriksen, så da ble det min egen Erik Birgersen :-)


[BBcode]