Klasse
9E Imperial stout
Brygget
25. mai 2017
Flasket
14. juni 2017
Alkoholstyrke
9,6%
Farve (EBC)
90
OG/FG
1100 / 1028
Bitterhet (IBU)
60,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

i kilo
Maris Otter Crisp 6,00
Crystal 120 TF 0,30
Crystal 275 TF 0,30
Amber TF 0,600
Chocolate Crisp 820-1100 0,10
Brown TF 0,5
Roasted barley 0,5
Muscovadosukker 1

Humle og krydder

Simcoe 50G 13,6% 60min

EKG 50G 6,5% 20min

EKG 50G 6,5% 1min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66C i 80min
78C i 5min

Gjærtype

wlp023

Gjærmengde

2 rør i 1L starter

Informasjon om gjæring

17C, en grad opp pr dag til 20C
20C i to uker, coldcrash over 4 dager

Kommentarer


[BBcode]