Klasse
4D Engelsk golden ale
Brygget
26. januar 2020
Flasket
5. februar 2020
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1052 / 1014
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 5 EBC 3400 g
Pilsner Malt 3 EBC 1500 g
Flaked Wheat 3 EBC 400 g

Humle og krydder

Humle 5.5 % 35 g 60 min
Humle 5.5 % 30 g 10 min
/Humle 5.5 % 30 g Dry Hop (dag 0)
Humle 6.5 % 30 g Dry Hop (dag 6)

Alt humle er 50%/50% Cascade og Bobek.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min. Udmæsk ved 78 grader i 20 min.

Gjærtype

1318 London Ale III

Gjærmengde

starter

Informasjon om gjæring

17*C i 4 dager
21*C i 10 dager

Kommentarer


[BBcode]