Klasse
9E Imperial stout
Brygget
7. november 2017
Flasket
4. desember 2017
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
200
OG/FG
110 / 25
Bitterhet (IBU)
100,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

1 kg mørkt, belgisk kandissukker.
2,5 dl kandissirup.
Maris Otter, Carafa Special III, Pale Chocolate, Cara, flaket bygg.

Humle og krydder

Magnum, Mandarina Bavaria.

Andre ingredienser

30 gram Eikechips trukket i Cointreau i gjæringskaret.

Meskeinformasjon

66C i 60 min.

Gjærtype

MJ's M15 Empire Ale

Gjærmengde

20 gram

Informasjon om gjæring

18C.

Kommentarer

Noe usikkerhet rundt eksakte malt- og humletyper da informasjon om dette er mistet. OG, FG, gjærtype og mengde, kandissukker og sirup, samt andre ingredienser stemmer.

EBC/IBU: Ikke tilgjengelig, dessverre.


[BBcode]