Klasse
2D Münchener dunkel
Brygget
26. mars 2020
Flasket
23. april 2020
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
28
OG/FG
1,056 / 1,010
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
54,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

BEST MUNICH MALT DARK, 8.2kg
BEST PILSEN MALT, 3kg
WEYERMANN CARAMUNICH III, 0.8kg

Humle og krydder

Magnum 11%, 34g@FWH
HALLERTAU MITTELFRÜH, 4%, 50g@15 min

Andre ingredienser

Kalsiumsulfat 4.6g
Kalsiumklorid 6.9g
Kalsiumkarbonat 4.6g
Natron 9.2g

Meskeinformasjon

68 grd 60 min
74 grd 10 min

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

600mrd celler

Informasjon om gjæring

14 dager på ca. 20 grd
øker så 1 gdr per dag til ca. 20grd
1 uke på 21 grd.

Kommentarer

Juksedekoksjon aka https://forum.norbrygg.no/threads/pilsnermalt-i-munich-dunkel.30385/#post-314887


[BBcode]