Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
13. februar 2019
Flasket
25. februar 2019
Alkoholstyrke
7,6%
Farve (EBC)
25
OG/FG
1071 / 1014
Bitterhet (IBU)
86,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

Sukker 200 gram
Maris Otter 3.52 Kg
Cara Crystal 250 ebc 0.2 Kg
Carapils 0.16 Kg
Flaket Rug 0.045 Kg

Humle og krydder

14 gram Columbus 90 min kok
7.3 gram Columbus 45 min kok
7.2 gram Simcoe 30 min kok
39 gram Simcoe 0 min kok
15 gram Centennial 0 min kok
15 gram Centennial tørrhumle 9 dager
15 gram Simcoe tørrhumle 9 dager
19 gram Columbus tørrhumling 9 dager
3.6 gram Colombus tørrhumling 4 dager
3.6 gram Centennial tørrhumles 4 dager
3.6 gram Simcoe tørrhumles 4 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket på 67 grader i 60 minutter
Uymesk 10 minutter på 78 grader.
2.6 gram CaS04
1.3 gram CaCl2
7 ml lactose

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Gjær ikke rehydrert.
Settes til gjæring på 19 grader

Kommentarer


[BBcode]