Klasse
2C Märzen
Brygget
26. mars 2018
Flasket
25. april 2018
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
36
OG/FG
1,054 / 1,010
Bitterhet (IBU)
23,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Best pilsen malt
Best Munich malt
Best Caramel Pils
Fawcets Crystal malt

Humle og krydder

Hallertauer M.

Andre ingredienser

Portafloc tablett

Meskeinformasjon

67°C. Enstegsmesk. 60 minutter.

Gjærtype

White Labs WLP820

Gjærmengde

40ml

Informasjon om gjæring

2 liter starter laget av en pakke WLP820 og spraymalt.
Vørter kjølt ned til 12°C. Deretter ble oksygen og gjær tilsatt.
Gjæret ved 12°C. Avsluttet med noen dager i romtemp.

Kommentarer


[BBcode]