Klasse
1E Münchener helles
Brygget
8. januar 2019
Flasket
15. mars 2019
Alkoholstyrke
4,6%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1047 / 1012
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt, 3.6 kg
Munich malt, 700 g
Spitzmalt, 200 g
Syremalt, 150 g

Humle og krydder

Magnum, 60 min: 10 g
Mittelfrüh, 15 min: 20 g
Mittelfrüh, 5 min: 15 g

Andre ingredienser

CaSO4: 4 g
CaCl2: 8 g
Gjærnæring
Whirlfloc
Brewers Clarex

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min
72 grader i 30 min
78 grader i 10 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

450 mrd celler

Informasjon om gjæring

10-11 grader i 28 døgn

Kommentarer

Karbonert med vørter på fat


[BBcode]