Klasse
12B Belgisk frukt lambic
Brygget
28. juli 2019
Flasket
25. august 2019
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1052 / 1010
Bitterhet (IBU)
4,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Pale-, wheat- og acid Malt + havregryn

Humle og krydder

Northern Brewer 7.4 AA

Andre ingredienser

Sure kirsebær

Meskeinformasjon

Mesket 1 time på 66 grader, utmerking på 77 grader i 10 minutter.
Skyllt ut vørter og gitt det ett oppkok, kjølt til ca 40 grader, tilsatt 30ml lactic acid + en neve pale malt. Flushet med CO2. Surnet 24 timer før 15 min kok.

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

11 gram

Informasjon om gjæring

14 dager på 19 grader, stukket om og tilsatt ca 5 kg sure kirsebær.

Kommentarer


[BBcode]