Klasse
10D Saison
Brygget
15. juni 2019
Flasket
3. september 2019
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,059 / 1,004
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,5l
Mengde ferdig øl
18,5l
Gjærbare ingredienser

6,00 kg Bonsak Wallonia Farmhouse malt
0,75 kg Crisp Rye Malt
0,75 kg Best Wheat Malt

Humle og krydder

30,00 g Saaz 15,0 min
30,00 g Saaz 5,0 min
20,00 g Saaz 0,0 min
10,00 g Styrian Goldings tørrhumle 7,0 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Enkel infusjon 65 grader i 75 minutter

Gjærtype

WLP 566 + WLP 650

Gjærmengde

450 milliard celler

Informasjon om gjæring

Primær fra 18 til 25 grader på 3 dager, stabilt 25 grader til 14 dager. Sekundær med tilsatt WLP 650 på 20 grader i 2 måneder.

Kommentarer

Sekundærgjæret med Brettanomyces Bruxellensis.


[BBcode]