Klasse
1D Tysk pilsner
Brygget
8. januar 2019
Flasket
6. februar 2019
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
7,7
OG/FG
1,047 / 1,009
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt
Cara-pils
Hvetemalt
Biscuit malt

Humle og krydder

Columbus (FWH)
Hallertau Mittelfrüh

Andre ingredienser

CaCl2
MgSO4
CaSO4
Lactol

Meskeinformasjon

Innmesk: 38 °C
Proteinrast: 50 °C 10 min
Mesk: 63 °C 75 min
Mesk: 70 °C 25 min
Utmesk: 78°C 5 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

875 billion cells

Informasjon om gjæring

- Tilsatt gjær på 7 °C.
- Øker med 0,5 °C hver 12. time til 9,5 °C.
- 9,5 °C i 4 dager. (SG 1.012)
- Øker med 0,5 °C hver 12. time til 15 °C.
- 15 °C i 11 dager.
- CC i 6 dager.

Kommentarer


[BBcode]