Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
2. mai 2017
Flasket
31. mai 2017
Alkoholstyrke
10,4%
Farve (EBC)
29
OG/FG
1112 / 1034
Bitterhet (IBU)
63,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,0l
Mengde ferdig øl
23,5l
Gjærbare ingredienser

13,2 kg Pale Malt
800g Cara Munich II
500g Biscuit Malt
300g Cara Pils
200g Bøkrøkt Malt

Humle og krydder

70g Magnum 13.8% @ 90min
28g EKG 5% @ 15 min
30g EKG 5% @ 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63 grader i 160min
76 grader i 15 min

Gjærtype

WLP028

Gjærmengde

Ca 500 mrd celler

Informasjon om gjæring

21 grader i 21 dager

Kommentarer


[BBcode]