2,90 kg Maris Otter (Crisp) (7,9 EBC) 73,8 %
0,32 kg Dark Crystal (275,0 EBC) 8,1 %
0,26 kg Amber (125,0 EBC) 6,6 %
0,26 kg Crystal Dark - 77L (Crisp) (147,8 EBC) 6,6 %
0,13 kg Pale Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (600,0 EBC) 3,3 %
0,06 kg Black (Crisp) (1350,0 EBC) 1,5 %
31,00 g Fuggles [5,00 %] - Boil 60,0 min 16,4 IBUs
19,00 g Fuggles [5,00 %] - Boil 15,0 min 5,0 IBUs
19,00 g Fuggles [5,00 %] - Boil 2,0 min 0,8 IBUs
1,20 g Epsom Salt (MgSO4) (Mash 60,0 mins) Water
0,80 g Calcium Chloride (Mash 60,0 mins) Water
0,70 g Baking Soda (Mash 60,0 mins) Water
0,50 g Chalk (Mash 60,0 mins) Water
0,20 g Gypsum (Calcium Sulfate) (Mash 60,0 mins)
65*C 45min
72*C 10min
WLP002
0,8M celler/mL/°P
18->19->20->21*C
Coldcrash
Gjærforløp åtte dager inkludert coldcrash
For ordens skyld: Oppskriften er en litt justert versjon av Gahr Smith sin dark mild-oppskrift fra Norbrygg-forumet.