Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
26. mars 2018
Flasket
14. april 2018
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
33
OG/FG
1,071 / 1,014
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 4,5 kg
Pale malt 1,5 kg
Caramunich 0,2 kg
Special B 0,1 kg
Mørk Kandissirup 0,45 kg

Humle og krydder

Magnum 15 g @ 60 min
EKG 15 g @ 15 min
EKG 15 g @ 5 min

Andre ingredienser

Whirfloc
Gjærnæring
Brewers clarex

Meskeinformasjon

65 C i 60 min
72 C i 10 min
78 C i 10 min

Gjærtype

WLP530

Gjærmengde

Fra 2,5 l starter

Informasjon om gjæring

Pitchet gjær på 17,5 C
Kt gradvis til 24 grader i løpet av 16 dager

Kommentarer


[BBcode]