Klasse
9E Imperial stout
Brygget
2. juli 2018
Flasket
5. august 2018
Alkoholstyrke
10,7%
Farve (EBC)
111
OG/FG
1,105 / 1,020
Bitterhet (IBU)
48,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

6,10 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC)
1,50 kg Munich Malt (17,7 EBC)
0,55 kg Special B Malt (354,6 EBC)
0,51 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC)
0,26 kg BEST Chocolate (BESTMALZ) (900,0 EBC)
0,26 kg Black (Patent) Malt (985,0 EBC)
0,26 kg Carafa III (1034,3 EBC)
1,20 kg Light Dry Extract [Boil] (15,8 EBC)

Humle og krydder

51 progress 6,4%60min
50 EKG 5% 10 min
30 Northern brew 10,2 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66grader 90 min

Gjærtype

WLP009/MB Draught

Gjærmengde

1,5"/ml

Informasjon om gjæring

30g mauribrew draught
2 pk WLP099
Oksygen i 2 omganger

Kommentarer

CBC1 karboneringsgjær


[BBcode]