Klasse
7A Weizen (sydtysk)
Brygget
17. februar 2019
Flasket
3. mars 2019
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
8,7
OG/FG
1,049 / 1,010
Bitterhet (IBU)
12,8 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
27,0l
Gjærbare ingredienser

Ireks Pils - 2,8 kg
Hvete - 3 kg
CaraHell - Weyermann - 0,6 kg
Flaka havre 0,3 kg

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfruh til fargen @ 60m
Hallertauer Mittelfru 15 g @15

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Herrmann mesk. (Splitt mesk i to og tilfør halvparten i runde 10 som er en gjentagelse av runde 1)
42°C i 5 min
55°C i 5 min
66°C i 45 min
72°C i 30 min

Utmesk 76° i 10 min

Gjærtype

wlp300

Gjærmengde

ca 2 milliard

Informasjon om gjæring

Åpnet kar.
fra 18°C til 24°C og la stå i 14 dager.

Kommentarer

Karbonet med speise.


[BBcode]