Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
27. mars 2019
Flasket
24. april 2019
Alkoholstyrke
9,4%
Farve (EBC)
86,4
OG/FG
1,095 / 1,030
Bitterhet (IBU)
44,6 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Best Munich - Bestmaltz - 15 EBC - 3,65 kg.
Pilsen - IREKS - 4 EBC - 3,65 kg.
Brown Malt - Thomas Fawcett - 200 EBC - 2,6 kg
Crystal Malt - Thomas Fawcett - 150 EBC - 2,6 kg
Flaket havre - 0,65 kg

Humle og krydder

Saaz pellets 3% alpha 100 gram 60 min.
Saaz pellets 2,4% alpha 80 gram 60 min
Northern brewer 10,6% alpha 5 gram 60 min.
Saaz pellets 2,4% alpha 40 gram 15 min.
Saaz pellets 2,4% alpha 40 gram 10 min.
Saaz pellets 2,4% alpha 40 gram 5 min.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68°C i 90 min
72°C i 30 min
76°C i 10 min

Gjærtype

wlp 833

Gjærmengde

1200 milliarder cell

Informasjon om gjæring

10°C til ca 2/3 utgjært
18°C til utgjørt - totalt tre uker

Kommentarer


[BBcode]