Klasse
3C Doppelbock
Brygget
9. februar 2018
Flasket
18. mars 2018
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
48,4
OG/FG
1,080 / 1,022
Bitterhet (IBU)
26,2 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

1 Munich I - Weyermann - 14 EBC - 8,15 kg
2 Pilsner - Ireks - 4 EBC - 1,35 kg
3 Caraambe3r - Weyermann - 70,9 EBC - 0,7 kg
4 Carafa Special 1 - Weyermann - 630,4 EBC - 0,4 kg

Humle og krydder

Northern Brewer - 9,3 % alpha 37 gram - 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Steg 1 52 grader i 10 minutter
Steg 2 68 grader i 50 minutter
Steg 3 76 grader i 10 minutter

Gjærtype

alp833

Gjærmengde

967 milliarder celle

Informasjon om gjæring

Steg 1: 8 grader i fire dager
Steg 2: 10 grader i 6 dager
Steg 3: 14 grader i fire dager
Steg 4: 10° C i 12 dager

Kommentarer

Speise.


[BBcode]