Klasse
10D Saison
Brygget
22. februar 2019
Flasket
7. mars 2019
Alkoholstyrke
7,6%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,061 / 1,003
Bitterhet (IBU)
48,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
58,0l
Mengde ferdig øl
55,0l
Gjærbare ingredienser

6kg Maris Otter Pale Malt
6kg Pilsner Malt
1kg Vienna Malt
1kg Hvetemalt

Humle og krydder

60g Mangum 45 min
67g Mosaic 10 min
160g Mosaic tørrhumling dag 5
100g Amarillo tørrhumling dag 5

Andre ingredienser

Irish moss.
Gjærnæring.

Meskeinformasjon

Vannjustering etter Gahr-tabell.
Mesking: 65 grader 60 min
Skylling: 75 grader 15 min.

Gjærtype

WLP565

Gjærmengde

620 milliard. celler

Informasjon om gjæring

21 grader: 1 døgn
22 grader: 1 døgn
23.5 grader: 1 døgn
24.5 grader: 2 døgn
25 grader: 8 døgn

Kommentarer

7gr./L sukker sukker for karbonering.

Brygget med Espen Flengsrud.


[BBcode]