Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
14. februar 2019
Flasket
5. mars 2019
Alkoholstyrke
4,6%
Farve (EBC)
3
OG/FG
1042 / 1006
Bitterhet (IBU)
18,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt 50%
Hvetemalt 40%
Bjørns store havregryn 10%

Humle og krydder

Saaz 20g AA 3,0 60 min
EKG 25g AA 5.8 15 min
Saaz 20g AA 3,0 15 min

Andre ingredienser

Gjærnæring 2,5 g
Korianderfrø 18 gr knust 5 min
Bitter Appelsinskall 40 gr 5 min

Meskeinformasjon

53C 10 min
67C 90 min
78C 10min

Gjærtype

WB-06

Gjærmengde

1pk

Informasjon om gjæring

Rehydrert gjær, pitch 18 grader
Primærgjæring 20 grader
Sekundærgjæring 20 gr

Kommentarer


[BBcode]