Klasse
12E Berliner weisse
Brygget
9. april 2021
Flasket
19. april 2021
Alkoholstyrke
3,5%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1,030 / 1,008
Bitterhet (IBU)
3,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
34,0l
Mengde ferdig øl
27,0l
Gjærbare ingredienser

Chateau Wheat Blanc 1.8 kg
Extra Pale Pilsner Fuglsang 1.8

Humle og krydder

Saaz 17g 15 min.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

three-war decoction
Acid rest 35C 15 min
Decoction 73C 15min, boil 15 min
Protein rest 55C 20 min
Decoction 73C 15 min, boil 15 min
Saccrification rest 68C 50 min
Decoction to boil 10 min
Mash Out 15 min

Gjærtype

WLP672, WLP029

Gjærmengde

1 and 1 p

Informasjon om gjæring

Kettle sour 40C 36h to PH 3.5
Primary 3 days 20C 0bar
Secondary 7 days 20C 1bar

Kommentarer


[BBcode]