Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
29. november 2018
Flasket
19. mars 2019
Alkoholstyrke
9,1%
Farve (EBC)
11,3
OG/FG
1,077 / 1,009
Bitterhet (IBU)
38,3 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
14,0l
Gjærbare ingredienser

BEST Pilsen Malt 71.4%
Flaked Corn 6.0%
Acidulated 4.8%
Torrified Wheat 4.8%
Abbey Malt 2.4%
Candi Sugar Golden 450gr/boil last 10min
Candi Sugar Clear 450gr/boil last 10min

Humle og krydder

Loral 25g/60min
Nelson Sauvin 25g/15min
Styrian Bobek 25g/5min

Andre ingredienser

33L Langevatn adjusted for Tripel
1ea. Protafloc Tablet
1tsp Yeast Nutrient

Meskeinformasjon

Protein Rest 55degC/10min
Mash 60degC/10min
Mash 65degC/90min
Mash Out 76degC/15min

Gjærtype

Wyeast 3787

Gjærmengde

3L yeast starter

Informasjon om gjæring

Started at 19degC free rise to 24degC and hold for 14days.

Kommentarer


[BBcode]