Mangrove Jacks CS APA
350 gr Havregryn
150 gr Pale Malt
Spraymalt Lys 500 gr
Citra 100 gr
Nelson Sauvin 100 gr
Summer 100 gr
Galaxy 40 gr
2,5kg Mangrove Jacks APA ekstrakt
6liter vann, 150gr Pale malt og 350gr havregryn mesket på 67 grader i 60 min.
3l vann kokt opp og brukt til å sole igjennom mesk.
Så kokt på 100grader i 15min.
Kjølt ned til 80 grader.
40gr galaxy, 40gr Nelson og 40gr Citra trekt på 80 grader i 15 min.
Silt over i gjæringsdunk. 3l sterilisert kaldt vann tilsatt. 2,5kg ekstrakt og 500gr DME lys rørt ut.
Fylt opp til 21l merket med sterilisert kaldt vann.
Safe US05
11,5 gr
120gr vann kokt opp og kjølt ned til 27grader i steril beholder. 11,5gr Safe Ale US05 rørt inn og latt stå i 15min før rørt inn i vørter
Fant ikke noe informasjon rundt 'mini-mash' og ekstrakt som jeg har sendt inn. Og er det etikett/kork konkurranse deltar jeg gjerne der også. Beregning av bitterhet ut ifra Mangrove Jack's produkt informasjon og smaking av ferdig produkt.