Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
1. oktober 2018
Flasket
24. oktober 2018
Alkoholstyrke
9,2%
Farve (EBC)
95
OG/FG
1098 / 1030
Bitterhet (IBU)
60,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Maris otter pale malt
Munichmalt
carafa 3
sjokolademalt
caramel hvetemalt
Flaket havre
Brunsukker

Humle og krydder

EKG
Challenger

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

69 grader i 60 mintter
75 grader i 30 minutter

Gjærtype

Saflager w 34/70

Gjærmengde

500 g slurry

Informasjon om gjæring

10 grader gjæring i 7dager, økte temp 1 grader pr dag til 20 grader.
Gjæret i 23 dager.

Kommentarer

5 gram sukker pr liter til karbonering.


[BBcode]