Klasse
9E Imperial stout
Brygget
15. oktober 2016
Flasket
8. november 2016
Alkoholstyrke
9,5%
Farve (EBC)
119
OG/FG
1097 / 1026
Bitterhet (IBU)
81,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

9.4 kg Pale malt
1.1 kg Flaked oats
1 kg Munich malt
650g Amber
650g Roasted barley
400g Special B
400g Crystal
250g Pale chocolate
250g Chocolate

Humle og krydder

100g Northern Brewer @ 60 min
100g EKG @ 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63 grader i 120 min
77 grader utmesk

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

5dl slurry

Informasjon om gjæring

21 dager på 20 grader

Kommentarer


[BBcode]