Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
17. februar 2020
Flasket
15. mars 2020
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1048 / 1013
Bitterhet (IBU)
30,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
130,0l
Mengde ferdig øl
115,0l
Gjærbare ingredienser

Bonsak Hopshiner
Castle Pilsnermalt
Dekstrose
Rørsukker til karbonering

Humle og krydder

Amarillo, Citra og Mosaic

Andre ingredienser

Clairex
Gelatin
Wirlfloc i kok
Gjærnæring

Meskeinformasjon

Brygget på vedfyring, og dermed "så som så" med nøyaktig temp-styring.
Innmesk 45 grader, gradvis økning til 65 grader hvor jeg mesket i 1 time.

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

~3 pakker per 20l

Informasjon om gjæring

Startet lavt på ca. 15 grader med gradvis økning til 22 grader på dag 14.

Kommentarer


[BBcode]