Klasse
9B Amerikansk barley wine
Brygget
10. september 2019
Flasket
30. september 2019
Alkoholstyrke
9,6%
Farve (EBC)
12,7
OG/FG
1,089 / 1,016
Bitterhet (IBU)
56,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
18,0l
Mengde ferdig øl
15,0l
Gjærbare ingredienser

2-Row Pale (Malteurop) 5.48 kg
Maris Otter Pale - UK 3.27 kg
Vienna Malt (Weyermann) 0.47 kg

Humle og krydder

Columbus (IBU: 56.0) 42.00 g (48%) Pellet Boil 105 min 14.6

Hersbrucker (IBU: 0.0) 45.50 g (52%) Pellet Boil 0 min 14.5

Andre ingredienser

Irish Moss ca 0.58 spiseskjed
6 gr Demarra sukker til carbonering i flaske.

Meskeinformasjon

En utfording pga mye tørrstoff, og relativt lite veske.

Gjærtype

MJ M44

Gjærmengde

1 pose tørrgjær

Informasjon om gjæring

Gjæret på 19 grader 2 dager, så på 20 grader resten.

Kommentarer


[BBcode]