Klasse
10D Saison
Brygget
4. juni 2018
Flasket
29. august 2018
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
8,6
OG/FG
1,058 / 1,003
Bitterhet (IBU)
47,6 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

BEST Pilsen Malt 84.7%
BEST Wheat Malt 8.1%
BEST Munich 4.5%
Rye Malt 2.7%

Humle og krydder

Northern Brewer 20g/60min
Pacific Jade 10g/45min
Pacific Jade 20gr/15min
Pacific Jade 30gr/0min

Andre ingredienser

32L Langevatn, adjusted for Saison.
1ea. Protafloc/15min
1tsp Yeast Nutrient

Meskeinformasjon

Mash 61degC/60min
Mash 68degC/30min
Mash 74degC/5min
Mash Out 76degC/15min

Gjærtype

Belle Saison

Gjærmengde

2pkg

Informasjon om gjæring

18degC increased to 26degC over 3 days.
26degC increased to 28degc over 7 days.

Kommentarer

Co-Brewer Norbrygg medlem Kjell Øyvind Sand.


[BBcode]