Klasse
4C Engelsk strong bitter/Pale ale
Brygget
10. november 2019
Flasket
24. november 2019
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
19
OG/FG
1049 / 1012
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
36,0l
Gjærbare ingredienser

8500 g Crisp Maris Otter
600 g Crisp Dark Crystal (170 EBC)
200 g Weyermann Cara Amber (70 EBC)

Humle og krydder

60 g Tettnang, 4.7%a, first wort hop
10 g Clumbus, 15.8%a, first wort hop
40 g Tettnant, 4.7%a, 15 min

Andre ingredienser

1 tablett Whirlfloc, 15 min
4 g Wyeast nutrient, 5 min

Meskeinformasjon

67 C i 60 min

Gjærtype

wlp002

Gjærmengde

Ca. 450 milliarder

Informasjon om gjæring

19 C i 2 dager
19.5 C i 2 dager
20 C i 2 dager
21 C i 10 dager

Kommentarer

2.3 vol CO2


[BBcode]