Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
29. mars 2019
Flasket
26. februar 2020
Alkoholstyrke
11,0%
Farve (EBC)
31
OG/FG
1,107 / 1,023
Bitterhet (IBU)
54,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
43,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

19 kg Maris Otter Pale
1,5 kg Muntons Crystal, 118 EBC
0,3 kg Thomas Fawcett Dark Crystal

Humle og krydder

120 g Target v 60 min kok
40 g EKG v 10 min kok
65 g EKG v 0 min kok

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesk #1:
65 grader i 60 min
72 grader i 15 min

Mesk #2:
65 grader i 60 min
72 grader i 15 min
78 grader i 5 min

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

gjærstarter

Informasjon om gjæring

3,5 uker v 20 grader

Kommentarer

Kok i 2,25t


[BBcode]