Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
16. februar 2019
Flasket
27. februar 2019
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1,060 / 1,017
Bitterhet (IBU)
10,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

5 kg Pale
1 kg Flaka Havre
650 gram Hvete
650 gram Flaka Hvete
250 gram Acid

Humle og krydder

10 gram Ahtanum 20 min.
30 gram Citra 5 min.
45 gram Ahtanum 0 min.
30 gram Citra 0 min.
45 gram Simcoe 0 min.
40 gram Vic Secret 10 dager
20 gram Simcoe 10 dager
40 gram Vic Secret 5 dager
20 gram Simcoe 5 dager

Andre ingredienser

1 stk Whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

Meskeinformasjon

60 min på 68 grader
10 min på 76,7 grader

Gjærtype

Vossakveik

Gjærmengde

50ml slurry

Informasjon om gjæring

Lagde Mariaue etter skylling.
Pitch 27 grader.
2 døgn 34 grader.
2 døgn 31 grader.
Resta 29 grader.
2 døgn CC.

Kommentarer


[BBcode]