Klasse
12B Belgisk frukt lambic
Brygget
1. juli 2019
Flasket
13. oktober 2019
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
6,3
OG/FG
1,039 / 0,997
Bitterhet (IBU)
4,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

28.2% Bonsak Gårdsmalteri Salome Lager
11.3% Castle Malting Chateau Chit Wheat Malt Flakes
9.9% Castle Malting Chateau Wheat Blanc
4.2% Castle Malting Chateau Acid
4.2% Castle Malting Chateau Rye
42,3% Ferskenpure

Humle og krydder

Fuggles (gammel lavalfa)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65gr 60 min

Gjærtype

Bootleg Sour Solera

Gjærmengde

1pk

Informasjon om gjæring

90 dager ukontrollert romtemp

Kommentarer


[BBcode]